4 nieuwe opleidingen in leiderschap, psychosociale gezondheid en eerste hulp vervolledigen het aanbod van băo academy in 2024.

Deze nieuwe opleidingen willen een antwoord bieden op de groeiende menselijke uitdagingen waarmee bedrijven en werknemers worden geconfronteerd: teammotivatie, terugkeer naar het werk na langdurige afwezigheid, welzijn van werknemers, inclusiviteit, mensgericht leiderschap, bemiddeling binnen teams,…

Een deel van deze (inter-company) opleidingen wordt vanaf mei 2024 in meerdere provincies georganiseerd. Ook binnen jouw organisatie (intra-company) kunnen deze opleidingen op maat worden gegeven. Contacteer ons bij interesse.

In totaal omvat de catalogus van de băo academy bijna 150 opleidingen in uiteenlopende domeinen, zoals psychosociale aspecten, ergonomie, industriële hygiëne, leiderschap, brandpreventie, gezondheidspreventie, eerste hulp en zelfs veiligheid op de werkvloer.

Nieuwe opleidingen in 2024

Traject Mensgericht Leiderschap

Deze opleiding wil menselijkheid (opnieuw) in het middelpunt van leiderschap plaatsen. De doelgroep is project- en teammanagers. Het doel is om essentiële management- en relationele vaardigheden te ontwikkelen, die bijdragen aan een goede emotionele en relationele gezondheid binnen het team.

Voor wie? Manager, projectmanager, teamleider

Duur: 4 dagen + 2 individuele coachingsessies (gespreid over 6 maanden)

Data intercompany-opleidingen:

  • Brussel: vanaf 7 mei 2024 (NL) of 21 mei 2024 (FR)
  • Gent: vanaf 21 mei 2024
  • Henegouwen: vanaf 15 mei 2024
  • Luik: vanaf 31 mei 2024

Meer informatie

 

Agressieve relaties op het werk voorkomen en benaderen

Deze opleiding helpt je de oorsprong van agressief gedrag te begrijpen, om zo te ontdekken hoe je dit rustig kunt aanpakken en het gewenste niveau van samenwerking kunt bereiken. Aan het einde van de opleiding beschikken de deelnemers over hulpmiddelen om beter om te gaan met agressief gedrag op het werk.

Voor wie? Iedereen die in de professionele context te maken kan krijgen met agressief gedrag, of het nu gaat om collega’s, klanten, leveranciers,…

Duur: 1 dag

Data intercompany-opleidingen:

  • Brussel: 6 juni 2024 (FR) of 10 juni 2024 (NL)
  • Gent: 7 juni
  • Henegouwen: 31 mei 2024
  • Luik: 14 juni 2024

Meer informatie

 

Eerstehulpverlener coach: Stress- en emotiemanagement in een crisissituatie

In een crisissituatie kunnen de eerstehulpverleners geconfronteerd worden met stress en intense emoties. De opleiding ‘Eerstehulpverlener coach’ heeft als doel de emotionele vaardigheden van eerstehulpverleners te ontwikkelen, zodat ze beter kunnen omgaan met hun eigen stress en emoties tijdens en na een interventie, en met die van de mensen om hen heen.

Voor wie? Eerstehulpverleners die de EHBO basisopleiding (3 dagen) gevolgd hebben

Duur: 1 dag

Data intercompany-opleidingen: vanaf september 2024 (data nog bekend te maken)

Meer informatie

 

Weer aan het werk na langdurige afwezigheid

In België zijn bijna een half miljoen mensen langdurig arbeidsongeschikt. In deze context is professionele re-integratie zowel een menselijke als een economische noodzaak. Deze training is bedoeld voor mensen die rechtstreeks betrokken zijn ​​bij de terugkeer naar het werk van hun werknemers. Deelnemers worden bewust gemaakt van de verschillende stadia van de terugkeer naar het werk en creëren samen hun eigen aanpak.

Voor wie? Managers & HR-verantwoordelijken

Duur:
2 dagen

Data: Deze opleiding wordt op maat georganiseerd binnen jouw organisatie.

Meer informatie

Interesse in deze opleidingen?

Inter-company: bezoek onze website en schrijf je in voor de opleiding van jouw keuze.

Op maat: we kunnen onze opleidingsvoorstellen altijd aanpassen aan jouw specifieke wensen. Voor een voorstel op maat kan je contact met ons opnemen via e-mail (info@baoacademy.be) of telefonisch op 02 289 68 25.