Praktisch

Waarom?

Deze module over leiderschap onderzoekt hoe je leiders het liefst werken, welke hun sterkste punten zijn, en welke acties ze kunnen ondernemen om hun leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen. Deze module verbetert de leiderschapsvaardigheden op verschillende niveaus: van teamleiders tot leden van het directiecomité. Wij bieden praktische tools die leiders helpen echt te begrijpen welke hun sterke punten op het gebied van leiderschap zijn, en hoe ze die kunnen inzetten om de prestaties van de hele organisatie te verbeteren.

Doelstellingen

Deze module verkent de verschillende aspecten van leiderschap, met bijzondere aandacht voor de specifieke behoeften van je organisatie. Hij combineert Insights Discovery, de methode die kijkt naar hoe mensen het liefst communiceren, werken en beslissingen nemen, met Insights Interpersoonlijke relaties, de methode om teamwerkculturen te evalueren.

Samen met de leiders werken we individuele strategieën uit om zichzelf, hun teams en hun bedrijf te ontwikkelen, met als doel:

  • De medewerkers te inspireren.
  • Een gediversifieerd, gemotiveerd en doelgericht team te verkrijgen.
  • De leiderschapsstijl aan te passen voor een maximale impact.
  • De betrokken partijen op een positieve manier te beïnvloeden.

Voor wie?

Insights Discovery Leadership is bedoeld voor iedereen die een team leidt of coördineert, ongeacht zijn of haar niveau in de structuur.

Programma

De leiderschapsworkshop die je volgt, wordt aangepast aan je behoeften om je de beste oplossing te bieden, d.w.z. de oplossing die voor jou het meest relevant is.

Ontdekking van de Leiderschapsefficiëntie is ons kernprogramma over leiderschap. Het beschrijft hoe managers hun teams het liefst leiden. We werken samen met je leiders om hun persoonlijke leiderschapsstijl en de reikwijdte van hun eigen manier van functioneren te verkennen.

Aan de hand van praktische hulpmiddelen en eventueel individuele coachingsessies, moedigen we je leiders aan om hun efficiëntie op de volgende gebieden te beoordelen: resultaten, visie, relaties en authentiek leiderschap.

Over de lesgever

De opleiding wordt gegeven door gecertificeerde băo academy trainer coach. Băo academy beschikt over de nodige middelen om de Insights-tools onder licentie te gebruiken.

Interesse in deze opleiding?

Intra-company

Op maat

We kunnen onze opleiding specifiek aanpassen aan jouw organisatie, na een zorgvuldige evaluatie van jouw behoeften.

Deze opleidingen kunnen je ook interesseren